Bad en Douche

Koeleman BV heeft bad en douche sanitair speciaal voor u

Loodgieters- en Verwarmingsbedrijf Koeleman BV is de leverancier van sanitair tot CV-installaties en van dakbedekking tot leidingwerk. Als loodgieters weten wij dat sanitair belangrijk is voor u. U wilt precies de juiste vorm en een stevig materiaal. En het uiteraard een professionele afwerking van het sanitair. Koeleman BV zorgt ervoor dat uw sanitaire wensen realiteit kunnen worden.

Sanitair van Koeleman BV zorgt voor ontspanning

De badkamer is meer dan een functionele ruimte waarin men zich kan wassen. Steeds meer wordt deze gebruikt als een ruimte waarin mensen kunnen ontspannen en kunnen genieten van een ongekende luxe. Na een lange en zware dag tot rust komen in bad of onder de douche: sanitair van Koeleman BV maakt het mogelijk. Dankzij de producten van de lijn Sphinx wordt iedere badkamer een blikvanger.

Wellness / Ucosan heeft wereldwijde ervaring

De Divisie ‘Wellness’ (voorheen Ucosan) maakt deel uit van de Villeroy & Boch groep. Het concern telt meer dan 10.000 werknemers, verspreid over 11 fabrieken in Europa en 22 werkmaatschappijen over de hele wereld. Villeroy & Boch ‘Wellness’ is in Europa een van de grootste en bekendste aanbieders op het gebied van (bubbel)baden en stoom-douche producten. Villeroy & Boch ‘Wellness’ exporteert wereldwijd en heeft eigen verkooporganisaties in zowel België als Duitsland en Engeland.

Neem contact op voor topmerken sanitair

Heeft u behoefte aan een vernieuwing van het sanitair in uw badkamer of gaat u binnenkort aan een renovatie beginnen? Neem dan contact met ons op. Wij hebben vele topmerken in ons assortiment, zodat we u altijd de beste optie speciaal voor u kunnen bieden. Bel of mail vrijblijvend zodat Loodgieters- en Verwarmingsbedrijf Koeleman BV u kan helpen met uw keuze voor de juiste douche of het beste bad.