Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking van Koeleman BV voor elke weerssituatie

Bitumineuze dakbedekking is een speciaal soort bedekking die bestand is tegen weersinvloeden en UV-licht. Het is een uitstekend materiaal voor platte daken. Zo kunnen bijvoorbeeld zowel aanbouwen als dakkapellen of schuren bedekt worden met bitumineuze dakbedekking. Het wordt ook wel dakleer genoemd.

De voordelen van Koeleman BV’s bitumineuze dakbedekking op uw dak

De dakbedekking is zeer flexibel waardoor deze makkelijk te verwerken is. Daarnaast ziet een bitumineuze dakbedekking er mooi en afgewerkt uit. U kijkt elke dag vanuit uw raam neer op de dakbedekking van uw aanbouw of schuur. Daarom leveren wij altijd de beste kwaliteit afwerking en service. Zo kunnen de randen met zinken deklijsten of met een aluminium daktrim worden afgewerkt.

De service van Koeleman BV zorgt voor minder stress

Wij kunnen voor u de oude dakbedekking verwijderen en afvoeren op een milieuvriendelijke manier. Het milieu is belangrijk en daarom schenken wij aandacht aan de manier waarop wij dit afvoeren. De nieuwe bitumineuze dakbedekking brengen we

Bitumineuze Dakbedekking

aan volgende de brandmethode. Onder de dakbedekking kunnen we desgewenst dakisolatieplaten toepassen in verschillende diktes en isolatiewaarden. Voor deze isolatiewerkzaamheden is subsidie te verkrijgen via het energiebedrijf.

Bitumineuze Dakbedekking

Neem contact op zodat Koeleman BV u kan helpen

Als u meer wilt weten over bitumineuze dakbedekking kunt u contact met ons opnemen. Dit kan bijvoorbeeld door te bellen naar 030-6931316 of een mail te sturen naar info@koelemanbv.nl. Loodgieters- en Verwarmingsbedrijf Koeleman BV adviseert u graag over onder andere dakbedekking en helpt u graag verder als u vragen heeft.