CV Ketels

De beste CV ketel voor iedere situatie

cv ketelWanneer u op zoek bent naar een nieuwe cv ketel heeft u verschillende keuzes. Door het grote aanbod soorten, merken en typen cv ketels is het begrijpelijk dat u soms door alle bomen het bos niet meer ziet. Loodgieters & Verwarmingsbedrijf Koeleman B.V. is u hierbij graag van dienst. Met onze kennis en expertise van cv-ketels kunnen wij u adviseren zodat u een cv ketel kiest die perfect aansluit bij uw woonsituatie.

Wanneer moet mijn cv-ketel vervangen worden?

Het is aan te raden om uw cv-ketel om de 15 jaar te vervangen. Na deze 15 jaar is de kans groot dat uw cv ketel zijn rendement verliest. Daarnaast kunnen door slijtage lekkages ontstaan. Het is daarom aan te raden om uw cv ketel tijdig te vervangen door een vakkundige installateur zoals Loodgieters & Verwarmingsbedrijf Koeleman B.V.

Nefit verwarming

Wat uw situatie ook is, of u nu met z’n vijven een eensgezinswoning met douche bewoont of met z’n drie‘n een villa met een luxe badkamer, bij Nefit vindt u altijd een oplossing voor warmte en warm water die precies aan uw wensen voldoet.

Remeha verwarming

De Remeha Quinta 45 en de Remeha Quinta 65 zijn HR-gastoestellen, die niet alleen opvallen door uitstekende prestaties, maar bovenal door hun gebruiks- en toepassingsmogelijkheden. Doordat de toestellen uiterst compact zijn is het vinden van een opstelplaats geen probleem.