Sanitair Zeist

Voor een compleet sanitair in Zeist en functionele sanitaire voorzieningen bent u bij Loodgieters & Verwarmingsbedrijf Koeleman B.V. aan het juiste adres. Naast het leveren van sanitair kunt u bij ons ook terecht voor de installatie en onderhoud van al uw sanitaire voorzieningen.

Laat u adviseren

SanitairWilt u een nieuwe badkamer,douche, toilet, bad of wastafel laten aanbrengen door een specialist? Dan kunnen wij u voorzien van nieuw sanitair in Zeist en omgeving. Wij geven u graag een gedegen advies, zodat u een juiste keuze kan maken voor de voorzieningen die bij u passen.

Wij weten overal raad mee

Voor de installatie van een eenvoudig toilet tot een hoogwaardige douche-installatie, onze ervaren monteurs weten overal raad mee. Wij houden optimaal rekening met uw ruimte, de kwaliteit, duurzaamheid en afwerking.

Ontvang aanvullende informatie

Bekijk het assortiment sanitair Zeist dat wij voor u kunnen leveren en installeren, ontvang aanvullende informatie en maak een afspraak met onze deskundige installateurs. Wij zijn per mail en telefonisch iedere werkdag bereikbaar.